Møte med en gal ape!

sunset-2
Dette er en apeart som kalles Macaque. Totalt finnes 22 typer innenfor denne apearten i verden.
sunset-3

De fleste av oss drømmer om å få se ville dyr i deres nærmiljø. I alle fall om man er forberedt. Det er nok ikke vanskelig å se på bildet at jeg var alt annet enn klar for å møte på denne illsinte karen da jeg rundet en sving på stien. Likevel løftet jeg kameraet automatisk og fikk knipset et bilde før han flekket tennene. Dessverre ble det ikke noe bildet av tanngarden hans, for plutselig tok vettet over og jeg gikk noen meter tilbake.

Han roet seg imidlertid fort og hoppet opp i et tre ti meter unna stien. Så noe særlig farlig var han nok ikke. Jeg fikk tatt et nytt bilde, og da ser Mr. Ape ut som verdens snilleste der han sitter. Det kan jo være at Mr. Ape kjedet seg og bare måtte skremme noen for å få litt spenning i hverdagen. Det er jo nesten litt forståelig at han vil vise litt muskler. For jeg var jo i hans område.

Senere fikk vite jeg at han gjør det for å få mat. Neste gang skal du få Mr. Ape, om du da klarer å be pent 🙂

Lokalitet: Bo Hon Island, Vietnam

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s