Sport 1 Ørsta takket ja til samarbeid

Til topps mot Alzheimer har inngått et samarbeid med Sport 1 Ørsta i forbindelse med sommeren store veldedighetsprosjekt.

Opprinnelig hadde prosjektet inngått et samarbeid med en annen aktør, men bare 12 dager før avmarsj var plutselig forutsetningene endret og avtalen var uaktuell å gå inn på. Siden dette er et veldedighetsprosjekt, er Til topps mot Alzheimer avhengig av gode samarbeidspartnere på blant annet klær (Skogstad Sport), turutstyr og mat.

Med så kort tid igjen til at jeg skulle gå turen fra Stad til Galdhøpiggen for å samle inn penger til hjerneforskningen ledet av nobelprisvinnerne i medisin, May-Britt og Edvard Moser, så ikke ting så lyst ut. Det viste seg imidlertid at det var til det beste at den nasjonale aktøren ikke var aktuell lenger.

For på stående fot, takket Sport 1 Ørsta ja til å være samarbeidspartner på utstyr som telt, sekk, sovepose med mye mer. Det var helt utrolig å oppleve velvilligheten og generøsiteten som den lokale sportsbutikken viste meg. Både service og kunnskap er så absolutt på øverste hylle og jeg er ekstremt takknemlig for at Sport 1 Ørsta stilte opp på så kort varsel.

– Vi har stor tro på prosjektet, og derfor var det lett for oss å si ja til å bli med som partner. Det er viktig å kunne bidra til å forskning på Alzheimer og andre demens-sykdommer. Dette er en god sak, som vi ønsker å støtte, sier daglig leder ved Sport 1 Ørsta, Syver Nupen.

En kommentar om “Sport 1 Ørsta takket ja til samarbeid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s