Skogstad Sport blir med på turen

Skogstad Sport har takket ja til å være samarbeidspartner på klær på prosjektet Til topps mot Alzheimer.

Turen er ikke mulig å gjennomføre uten samarbeidspartnere på klær, utstyr og mat, og en av dem blir Skogstad Sport. Det er utrolig gledelig at bedriften fra Innvik i Stryn kommune takket ja til å bidra med alt av klær som trengs for en tur med varighet på fire-fem uker. De var positive fra første øyeblikk og det var fantastisk å møte en så stor velvilje da jeg presenterte prosjektet om å gå fra Stad til Galdhøpiggen for å samle inn penger som er øremerket til hjerneforskningen som nobelprisvinnerne i medisin, May-Britt og Edvard Moser, leder ved Kavli-instituttet i Trondheim.

– Vi i Skogstad er stolte støttespillere av Til Topps mot Alzheimer. Dette er et viktig prosjekt som belyser en sjukdom mange blir berørt av, og vi håper å se et godt engasjement i innsamlingsaksjonen til videre forskning på en kur mot Alzheimer. Vi er veldig spente på å følge turen med Nils-Jarle fra Stad til Galdhøpiggen med alle topper, oppturer og læringskurver denne turen på ca 700 kilometer byr på, sier daglig leder i Skogstad Sport, Henning Skogstad.

– Vi ønsker deg masse lykke til på tur og med innsamlingsaksjon, og gleder oss til å bli med på turen virituelt, legger han til.

Les mer om prosjektet her og se ruta her.

For meg er det utrolig flott å ha Skogstad Sport med på laget. Og følgende setning om Skogstad Sport traff meg rett i hjertet: «Men vi gjorde det for naboene våre.»

For noe av det beste i livet, handler om å gjøre noe for andre. Det summerer opp hva dette prosjektet handler om. Min mor sto på i årevis og hjalp andre, ofte fremmede, mennesker med deres utfordringer rundt mental helse. Hun kunne sitte timesvis på telefon med en pårørende. Og i hennes ånd, til hennes minne, vil jeg hjelpe til ved å få andre til å bidra til en utrolig viktig sak. Jeg gjør dette for å få det norske folk, og bedrifter, til å gi økonomisk støtte til prosjektet Til topps for Alzheimer, slik at vi kan bidra til å hjelpe andre i fremtiden når forskerne finner en kur mot Alzheimer. Jeg skriver når, for ja, jeg er sikker på de finner en kur.

Tilbake til «men vi gjorde det for naboane våre.» Les dette fra Skogstad Sport, som traff meg rett i hjertet:

«I strandkanten ved Nordfjord, kor isbreane glitrar mellom smale dalar, finn du Innvik. Ein liten tettstad med knappe 500 innbyggjarar. I dette vérharde fjordlandskapet på Vestlandet, kor fjellet går loddrett ned i fjorden, bestemte ein liten familie seg for å lage klede. Året var 1937. Vi hadde ingen for føresetnader for å få det til. Men vi gjorde det for naboane våre. Fordi dei fraus når dei hogg ved på vinteren. Eller vart våte på sagbruket om hausten. For i Innvik tar vi vare på kvarandre. Og slik vart Skogstad skapt av vér og vind.»

Vi må ta vare på hverandre. Vi må være der for hverandre. Det gjør vi best sammen.

Skogstad Sport er naturligvis også opptatt av miljø og naturen, og du kan lese mer om deres sterke engasjement ved å gå inn her. Jeg er utrolig stolt over å ha en slik samarbeidspartner, som har så sunne og gode verdier som det Skogstad Sport står for, med på laget.

2 kommentarer om “Skogstad Sport blir med på turen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s