Ole RinGdal AS blir partner på mat

Ole Ringdal AS leverer mat til prosjektet Til topps mot Alzheimer.

Tidligere har Skogstad Sport takket ja til å bli klespartner og Sport 1 Ørsta bidrar med turutstyr. Det er utrolig gledelig at hjørnesteinsbedriften Ole Ringdal AS på Hellesylt har takket ja til å levere pålegg og kjøttvarer under hele turen fra Stad til Galdhøpiggen.

Til topps mot Alzheimer er et prosjekt hvor det skal samles inn penger, som er øremerket til hjerneforskningen ved Kalvli-instituttet ledet av May-Britt og Edvard Moser, via Spleis og Vipps (nr. 692003).

Prosjekt er ikke mulig å realisere uten gode samarbeidspartnere og Ole Ringdal AS er den tredje store aktøren som er med på turen. Det er fantastisk at en bedrift med sterkt fokus på lokal produksjon og mattradisjon samt velsmakende og kortreist mat har takket ja. Ole Ringdal AS har ein rekke ganger markert seg som en av landets fremste kjøttvareprodusenter og har over flere år tatt ei rekke medaljer for sine produkt i NM i kjøttvarer.

Bedriften foreslo selv å bidra til prosjektet hvor jeg (Nils-Jarle Sætre) skal gå 700 km for å samle inn penger til hjerneforskning etter at mamma Jorunn Ingerd gikk bort etter ti års kamp mot sykdommen i fjor.

– Etter at jeg las om prosjektet, så var jeg ikke i tvil om vi ville bidra. Jeg har hørt at moren hans var ei som satte andre før seg selv, og at hun hjalp de som trengte det. Og når Nils-Jarle ville gå i hennes ånd og fotspor, så måtte vi stille opp. Alzheimer rammer mange eldre, men det er også mange yngre som blir råka av denne forferdelige sykdommen. Det er også veldig vanskelig for de pårørende til den som får sykdommen, sier daglig leder i Ole Ringdal AS, Ole Arnstein Ringdal.

– Det er fantastisk at Nils-Jarle vil gå 700 kilometer for ei så god sak. Det vil gi enda mer fokus på sykdommen og forhåpentligvis kan vi få en kur i fremtiden. Dette er et prosjekt det var lett å bli med på, legger Ringdal til.

Til topps mot Alzheimer er veldig takknemlig for at Ole Ringdal AS blir med på turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s