Supervei eller oppskryt?

hoved
Flere har rute 500 – Schwarzwaldhochstrasse – på sin topp ti-liste over veier du må kjøre i Europa. Og er man på bilferie, og har lyst å teste Tesla’en, så må man jo høre på denne typen råd. Men er veien gjennom Schwarzwald så bra som mange vil ha det til?
wald6
wald

Kvaliteten på dekket var i alle fall førsteklasses. Nyasfaltert i starten fra Baden-Baden og glimrende på resten av turen.

Så hva gjør det spennende å kjøre gjennom en skog? Høye trær? Mye skog? Vel, her var det mye skog. Og det er for meg totalt uinteressant og drepende kjedelig.

wald4
wald5

Nå var der noen få hus her og der, men de lå der mest for vintersesongen og skikjøring. Mye tydet på at det er glimrende turterrenget i området. Men det var jo for å kjøre bil jeg var der.

Men veien ga meg absolutt ingenting. Jeg har ingen forståelse for at dette veistrekket skulle være spesielt. Det er flere steder i Norges som gir en mye bedre kjøreopplevelse. Den kan til nød brukes som avveksling fra autobahn.

sch-10

Det var også et par utkikkspunkter, men de så jeg ingenting fra. Dessverre begynte det å regne etter et kvarter og tåka lå lavt. Kanskje var det noe å se der, ikke vet jeg.

wald9

Jeg kom meg ikke lenger enn til Ruhestein, kun 35 kilometer. Veiarbeid gjorde at det var bom stopp.

wald3

Det var like greit. Schwarzwaldhochstrasse var en enorm skuffelse. Rett og slett bortkastet tid. Selv om Tesla’en var en nytelse også på disse veiene.

Der var ren og pur glede å komme ut på autobahn noen minutter senere og la høyrefoten tråkke pendalen i bunn…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s